معرفی انواع فونتها:
فونت Serif
این فونتها که شکلی کلاسیک و سنتی دارند بهترین انتخاب برای شرکتهای اداری، به ویژه آنهایی هستند که در زمینه خدمات حقوقی فعالیت میکنند. معمولاً از این نوع فونتها برای برجسته کردن ویژگیهای یک کسب و کار مانند ایجاد حس اطمینان، کیفیت و اعتبار استفاده میشود. از جمله نمونههای این فونتها میتوان به Times New Roman, Trajan, Baskerville, Georgia Italic اشاره کرد.
مزایا: دارای خوانایی متوسط و زیبایی ظاهری
معایب: چنین سبکهایی برای همه کسب و کارها مناسب نیستند
فونت Script یا نوشتاری
اگر به دنبال این هستیم که چطور بهترین فونت را برای لوگو انتخاب کنیم و در عین حال میخواهیم لوگوی ما کلاسیک و مجلل نیز به نظر برسد، بهترین گزینه فونتهای اسکریپت هستند. شکل این فونتها به گونهای است که انگار آنها را با خودکار نوشتهاند. از این نوع فونت میتوانید برای ایجاد حس شیک بودن استفاده کنید و تفکر خلاقانه را به مخاطبتان منتقل نمایید. مانند فونتهای Arial, Geneva, Helvetica, Lucida Sans, Trebuchet, Verdana.
مزایا: وجود گزینههای گسترده برای انتخاب، و ظاهری جذاب و شیک
معایب: گاهی اوقات سطح خوانایی پایینی دارد و ممکن است برای همه موارد مناسب نباشد
فونتهای Sans serif یا بدون سریف
این نوع فونتها سرکش کوچک انتهای حروف را ندارند و کمی مدرنتر هستند. و از آنها میتوان در طیف وسیعی از کاربردها استفاده کرد. اگر میخواهید رویکرد وفادارانه و دوستانه شرکت خود را به مشتریانتان منتقل کنید، این نوع فونتها بهترین انتخاب برای لوگو هستند. معروفترین آنها عبارتند از Bickham Script, Edwardian Script, Lavanderia.
مزایا: خوانایی خوب و ترکیب پذیری عالی با دیگر فونتها
معایب: نسبت به سایر فونتها ممکن است باعث خستگی چشم بیننده شوند
فونت Modern یا نوین
این فونتها تا همیشه با زمان هماهنگ هستند و بسیار امروزی به نظر میرسند. در نتیجه میتوانید از آن در هر دورهای از تاریخ استفاده کنید. ویژگی اصلی این فونتها هندسه ساده و صاف آنها است که آن را برای انتخاب بهترین فونت برای لوگو مناسب میکند. مانند Futura, ITC Avant Garde Extra Light.
مزایا: واضح بودن حروف
معایب: به دلیل محبوب بودن ممکن است میزان منحصر به فرد بودن لوگوی شما را کاهش دهد
فونت Display یا نمایشی
در اکثر موارد این فونتها در بین گزینههای پاسخ به اینکه چطور بهترین فونت برای لوگو انتخاب کنیم وجود ندارد زیرا ظاهری تزیینی دارند. اما با این حال اگر نوع فونت به درستی انتخاب شده باشد میتواند مزایای بیشماری برای شما به همراه داشته باشد. زیرا فونتهای نمایشی بسیار رسا هستند و به همین دلیل به راحتی میتوانند احساسات را به مخاطبان خود منتقل کنند. مانند Cooper, Spaceage Round, Valencia, Giddyup.
مزایا: امکان بیان احساسات مورد نیاز با ظاهری منحصر به فرد
معایب: سطح خوانایی پایینی دارند
۱۰ تا از محبوبترین فونتها برای انتخاب لوگو
فونت Brandon Grotesque
این فونت جزو خانواده بدون سریف محسوب میشود که از ۶ سبک مختلف تشکیل شده و حالت شکسته یا ایتالیک دارند. مهمترین ویژگی این نوع فونت این است که بر اساس اشکال هندسی طراحی شده و دارای لبههای گرد است. به همین دلیل در صورت استفاده برای لوگوی شما حالتی مدرن را به مخاطب ارائه میدهد. این فونت در سال ۲۰۱۰ ایجاد شد و توانست به یکی از محبوبترین عناصر چاپی برای برندسازی تبدیل شود.
فونت FF Din
فونت FF Din دارای ۲۰ طرح مختلف است که هر کدام دارای حالتهای تیره و روشن، و معمولی و بزرگ هستند. استفاده از این فونت بسیار آسان است و اغلب طراحان از آن به عنوان بهترین فونت برای لوگو استفاده میکنند.
فونت Proxima Nova
حالتهای اصلی این فونت دارای سه طرح مختلف معمولی، فشرده و خیلی فشرده است که هر کدام از آنها ۱۶ مدل مختلف دارند و ۷ تا از آنها حالت شکسته دارد. این فونت ترکیبی از ویژگیهای انسانی و هندسی بوده که در سال ۱۹۹۴ منتشر شد. شرکتهایی مانند توییتر یا اسپاتیفای از این فونت برای برند خود استفاده میکنند.
فونت Gilroy
این فونت نوعی فونت مدرن از خانواده بدون سریف است که دارای ۲۰ ورژن و ده حالت ایستایی مختلف است که هر کدام از آنها حالت شکسته هم دارند. ظاهر این فونت بسیار ساده بوده و هندسه تمیز و مینیمالی دارد که برای برند سازی مناسب هستند.
فونت Mont
یکی از بهترین گزینهها در پاسخ به سوال چطور بهترین فونت را برای لوگو انتخاب کنیم فونت Mont است. که از خانواده بدون سریف با 10 ورژن مختلف ارائه میشود. ورژنهای مختلف این فونت در طیفهای خیلی نازک یا خیلی کلفت در دسترس هستند که از ۱۳۰ زبان مختلف پشتیبانی میکند. از این فونت معمولاً برای تیترهای بزرگ، لوگوهای برجسته و متنهای طولانی استفاده میشود.
فونت Avenir Next
این فونت حالتی جدید از یک فونت قدیمی است که ویژگیهای تکنیکی مدل قدیمی را بهبود بخشیده است. فونت Avenir از خانواده بدون سریف شناخته شده که 32 حالت مختلف دارد. بهترین حالت این فونت نوع فشرده آن است که در حالت بزرگ سطح خوانایی بالایی دارد. پس اگر میخواهید یک لوگو مینیمال و در عین حال جذاب داشته باشید این فونت انتخاب مناسبی است.
فونت Cera Pro
اگر نیاز به ارائه لوگویی قدرتمند و چشمگیر دارید این نوع فونت انتخابی مناسب برای لوگوی شما خواهد بود. فونت سرا پرو دارای ۶ ورژن مختلف است که حالت شکسته زیبایی دارند. اگر میخواهید در حالت چاپ به زبانهای مختلف فونت زیبا و منحصر به فردی با خوانایی بالا داشته باشید این گزینه برای شما مناسب خواهد بود.
فونت Penton
تمام ۳۴ سبک ارائه شده در خانواده پنتون دارای اشکال فوق العاده نرم و صافی هستند که این ویژگی، آنها را برای حالتهای وب و چاپ مناسب کرده است. بسیاری از طراحان از این نوع فونت برای طراحی روی تیشرت، پوستر و لوگو استفاده میکنند.
فونت TT Commons
این فونت با نظم و سادگی افراد را به خودش جذب میکند. با اینکه هیچ عنصر تزیینی ندارد اما بسیاری از طراحان از آن برای لوگوی برند شرکتها استفاده میکنند. فونت Commons 2 حالت معمولی و متوسط دارد که در سال ۲۰۱۷ بهعنوان فونت رسمی Type Foundry انتخاب شد.
فونت Museo Sans
این فونت زیبا یکی از بهترین گزینهها برای خواندن است؛ زیرا حالت هندسه حروف آن به گونهای طراحی شده که فاصله بین حروف و کلمات ظاهر بسیار زیبایی دارند. همچنین این ویژگی آن را برای استفاده در متن و نمایشگر مناسب کرده است. این فونتها ۱۰ سبک مختلف را تشکیل میدهند اما هر کدام از آنها از زبان برنامه نویسی خاصی پشتیبانی میکنند.
چند قانون مهم در انتخاب فونت مناسب
1. در هر کسب و کاری که هستید فونت رقبای خود را تجزیه و تحلیل کنید.
2. فونتهای سریف را با فونتهای بدون سریف ترکیب کنید.
3. هرگز از دو فونت مشابه به یکدیگر استفاده نکنید.
4. در مقابل در استفاده از دو فونت کاملاً مخالف یکدیگر هم خودداری کنید.
5. سعی کنید از کنتراست ترکیبی انتخاب فونتها استفاده کنید.
6. هرگز بیش از 2 الی 3 فونت برای لوگو استفاده نکنید.
7. به یاد داشته باشید که فونتهایی با اندازههای مختلف از یک خانواده همیشه جالبتر به نظر خواهند رسید.
8. در نهایت دقت داشته باشید که مردم به چیزهای ساده بیشتر جذب میشوند. بنابراین سعی کنید در استفاده از فونتهای پیچیده و آنهایی که سطح خوانایی پایینی دارند خودداری کنید.